Kuo pakeisti kvietinius miltus?

Kasdienė maisto ruoša be miltų būtų sudėtinga – tai vienas dažniausiai naudojamų produktų. Įvairius kepinius, blynus, duoną ar bandeles galima ruošti ne tik iš tradicinių kvietinių miltų, bet juos lengvai pakeisti maistingais riešutų miltais.

 

Vis daugiau žmonių, dėl glitimo netoleravimo, poreikio maitintis sveikiau ar tiesiog noro eksperimentuoti, atsisako kvietinių miltų.

 

Riešutų miltai – tai puikus būdas praturtinti mitybą maistinėmis medžiagomis ar paįvairinti įprastų patiekalų skonį.

 

ALVO TASTE FROM KITCHEN riešutų miltų asortimentą sudaro 5 skirtingos riešutų miltų rūšys:

  • migdolų miltai (300 g),
  • kokosų miltai (300 g),
  • žemės riešutų miltai (300 g),
  • anakardžių miltai (300 g),
  • lazdynų riešutų miltai (250 g).

 

Tai kokybiški, kruopščiai atrinkti riešutų miltai, kuriuos turi turėti kiekvienas savo virtuvėje, nes turint šiuos riešutų miltus lengvai ir skaniai pasigaminsite ne tik pamėgtus patiekalus, bet ir atrasite naujų skonių, ir tai taps nepakeičiamu ingredientu.

 

ALVO TASTE FROM KITCHEN riešutų miltai itin vertinami kvietinių miltų pakaitalai, gaminami iš 100 % riešutų, turi daug skaidulinių medžiagų, tinka veganams ir vegetarams, naudojama draugiška gamtai pakuotė.