PRISIJUNK PRIE MŪSŲ

Naujas įrenginys - naujos galimybės!

2014-05-13

 

Naujas įrenginys - riešutų, sėklų, prieskonių, prieskoninių žolelių pasterizavimas ir kepinimas.

 

Įrenginio savybės:

  • Pasterizavimas

  • 2 kepinimo zonos

  • Aušinimas

 

Įrenginio galimybės:

  • Produkto maišymas ir transportavimas vibracijos pagalba

  • Pasterizavimas atliekamas, naudojant nedidelį garų kiekį

  • Unikalus smulkios frakcijos produktų (pvz. miltai, krakmolas ir t.t.) kepinimas

  • Kepinimas produktų, turinčių daug aliejaus (pvz. sezamo sėklos, linų sėmenys ir t.t.)

  • Luobelės pašalinimas kepinimo metu

  • Tikslus kepinimo laiko ir laipsnio nustatymas

  • Produkto drėgmės lygio sumažinimas iki norimo lygio

 

Didžiausia nauda:

  • Garantuota mikrobiologijos kokybė

  • Išsaugojimas organinių savybių

  • Tobulas homogeniškas pasterizavimas

  • Produkto skonio gerinimas

  • Padidinimas galiojimo laiko